Rumpali21 

Saloon Rummunlyöjänkadulle on avattu vuonna 2019 Suomen ensimmäinen muistiystävällinen ja paloturvallinen esittely- ja koulutusasunto.

Asunnon tarkoituksena on helpottaa muistisairaan omaisia heidän pohtiessaan helppoja ratkaisuja läheisensä kotiin ja esitellä miten pienillä edullisilla nikseillä voidaan helpottaa muistisairaan elämää ja mahdollistaa hänelle mahdollisimman turvallinen ja hyvä elämä omassa kodissaan, tutussa ympäristössä.

Esittelytilan kohderyhmänä ovat erityisesti muistisairaan omaiset ja läheiset, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, pelastusalan ammattilaiset sekä muistisairaan kotiin parannuksia suunnittelevat ja toteuttavat tahot.

Asuntoon on tuotu myös esille erilaisia paloturvallisuutta parantavia asioita.

Varaa itsellesi tutustumisaika!

Yhteyshenkilö:
Marika Lindholm
marika.lindholm@muistisalo.fi
044 333 7853

Järjestämme maksullista räätälöityä koulutusta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä luentoja ns. suurelle yleisölle. Aiheista riippuen kouluttajina toimivat joko yhdistyksen omat työntekijät tai muut asiantuntijat, esim. neurologi, geriatri tai psykologi. Tilaisuudet voivat olla joko etukäteen ilmoittautumista vaativia tai kaikille avoimia.

Järjestämme koulutuksia mm. seuraavista aiheista:

  • Ajattele aivojasi – Mitä muisti on, mitkä asiat vaikuttavat muistiin ja mitä jokainen voi itse tehdä aivoterveytensä hyväksi.
  • Muisti ja muistihäiriöt - Mitä muistille tapahtuu kun ikääntyy?
  • Muistisairautta sairastavan kohtaaminen
  • Muistisairaudet ja niiden hoito
  • Edunvalvontaan ja oikeudellisiin asioihin sekä taloudellisiin tukimuotoihin liittyvä koulutus
  • Järjestämme myös toiveesi mukaista koulutusta

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota toki yhteyttä ja kysy lisää. Järjestetään teidän toiveita ja tarpeita palveleva koulutus.

Voit myös pyytää meitä pitämään puheenvuoroja muistiin liittyvistä asioista vaikkapa yhdistyksesi tai järjestösi tilaisuuksiin. Työntekijöillämme on laaja-alainen osaaminen muistiasioissa. 

Yhteyshenkilö:

Kirsi-Marja Kaarlela
kirsi-marja.kaarlela@muistisalo.fi
p. 044 731 0020


koulutukset irto1